Med det vi selv synes er den bedste udsigt i Hirtshals, ligger vi lige ned til havet og havnen, i hjertet af byen. Og derfor er det også fra havet at vi får de fleste af vores råvarer lokale råvarer - og det kan både ses og smages!
Med lokale leverandører og lokalt samarbejde, står vores uddannede personale klar til at give jer en service fra hjertet,
og mad med kærlighed.
Ordet "hjemmelavet" finder du ikke i vores menukort, for det falder os naturligt at alt laves med kærlighed, fra bunden. Vi elsker at kreere, lege & eksperimentere! Vi mener at grænser er til for at blive udfordret på en nørdet måde. Men er du mere til det velkendte har vi utallige gastronomiske klassikere at vælge mellem også.
Men hvem er vi virkelig?
Når alt kommer til alt er vi vores personale. Intet af det vi gør, ingen af de oplevelser vi skaber med vores herlige gæster, kan lade sig gøre uden vores dejlige personale! Dem der hver dag står op, og glæder sig til at komme på arbejde for at give dig som gæst en fantastisk oplevelse. Derfor er der intet der betyder mere for os end hinanden.
Vi tror på at mennesker der glæder sig til at komme på arbejde, og går glade hjem, har de bedste forudsætninger for at skabe noget unikt. Og der er ikke ét medlem af Team Lilleheden der ikke går hele vejen for at skabe fantastiske rammer for deres kollegaer - Det falder dem nemlig helt naturligt. Og selv i deres fritid bruger de tid på hinanden. Alt fra sanketure og lystfiskeri, til bagekurser og musicalture arrangeres blandt kollegaerne.
Derfor vil du på Lilleheden ikke høre kokke der råber, men muligvis en "skønsang" (eller et forsøg på det) fra køkkenet i stedet.
Det er atypisk, men vi elsker det. For når vores kollegaer er glade, gør de forhåbentlig også jer glade.
Vi uddanner også mange kokke og tjenere! På den måde er vi med til at sikre mange unge mennesker en uddannelse og en fremtid inden for branchen. Og så ELSKER vi bare at have elever! Men vi lærer dem ikke bare at lave mad, og præsentere vin. Vi lærer dem at denne branche ikke behøver at leve op til klichéen i den gastronomiske branche. At man ikke bare skal være en god kok eller tjener, men også en god kollega.
Vi glæder os til at se jer hos LILLEHEDEN CAFÉ & RESTAURANT